Zeven nieuwe Daf CF's voor Alvero

Zeven nieuwe Daf CF's voor Alvero
28-02-2014 09:52 | Overig | auteur De Redactie

Alvero Kantoormeubelverhuur in Oosterhout heeft een zeer breed assortiment; van bureaustoelen, prullenbakken en opbergkasten tot complete vergaderopstellingen, garderobes en presentatiemiddelen. Alvero is hierdoor in staat om kantoormeubilair zeer snel te leveren voor zowel korte als voor langdurige huurperiodes.

Om te voldoen aan de nieuwe normen als het gaat om emissie-eisen heeft Alvero haar wagenpark bestaande uit zeven verhuiswagens geheel vernieuwd. Na een grondig vergelijk, waarbij de input van de chauffeurs een belangrijke rol heeft gespeeld, heeft men uiteindelijk gekozen voor de DAF CF met Euro 6 motor, geleverd door Van Tilburg Bastianen.

Voor de bouw van de carrosserie heeft Alvero gekozen voor Hertoghs Carrosserieën. De DAF’s zijn voorzien van een plywood gesloten carrosserie, opgebouwd uit geprofileerde plywood panelen waartegen binnenbetimmering is aangebracht. Aan de achterzijde een verhuislift met een capaciteit van twee ton, welke tot een werkhoogte van zes meter kan worden getild. Verder is de carrosserie luxe afgewerkt met veel RVS.

De zeven nieuwe voertuigen zijn 26 februari op feestelijk wijze in ontvangst genomen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden