Clicky


Acht gewonden bij botsing A325

Acht gewonden bij botsing A325
27-02-2014 12:31 | Ongevallen | auteur De Redactie

ARNHEM - Bij een botsing tussen zes personenauto’s op de A325 donderdagochtend tussen Nijmegen en Arnhem zijn acht personen gewond geraakt. Vijf moesten met verwondingen naar het ziekenhuis worden gebracht, meldt de politie.

Door nog onbekende oorzaak botsten op het traject van Nijmegen richting Arnhem, ter hoogte van Elden, een zestal auto’s op elkaar. Daardoor raakte de weg volledig gestremd. Verkeer werd in eerste instantie omgeleid via de Burgemeester Matsersingel, maar later werd een omleiding ingesteld via de A15 en de A50.

Door de ambulancedienst werden in totaal acht personen behandeld met verwondingen. Vijf van hen moesten naar het ziekenhuis en werden vervoerd naar het Rijnstate in Arnhem en Catharina Wilhelmina en Radboud in Nijmegen. Voor zover bekend leken de verwondingen niet levensbedreigend, een slachtoffer had bekkenletsel opgelopen en werd bestempeld als ‘ernstig’.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. De dienst verkeersongevallenanalyse van de politie doet nader onderzoek. De A325 werd omstreeks 11.15 uur weer vrijgegeven voor het verkeer.