Clicky


Scania V8 Euro 6 met Full Safety Packadge voor Jonker & Schut

Scania V8 Euro 6 met Full Safety Packadge voor Jonker & Schut
27-02-2014 10:19 | SCANIA | auteur De Redactie

Jonker & Schut heeft een nieuwe Scania R 520 Euro 6 met achtcilinder motor in gebruik genomen. Er bestaat geen twijfel dat Jonker & Schut veel waarde hecht aan een combinatie van nieuw materieel met de laagst mogelijke uitstoot, een laag brandstofverbruik en optimale veiligheid voor de chauffeur en overige weggebruikers.

De trekker is behalve de schone Euro 6 motor voorzien van vrijwel alle denkbare veiligheidssystemen. Zo is het bedrijf één van de eerste die de trucks uitrust met Automatic Emergency Braking (AEB), het systeem dat de chauffeur assisteert bij een noodremingreep. Andere gespecificeerde systemen zijn Adaptive Cruise Control (ACC), Lane Departure Warning (LDW) en Electronic Stability Program (ESP).

Uiteraard is de nieuwe Topline cabine gespoten in de kenmerkende blauw-wit-rode Jonker & Schut kleurstelling. Dit komt extra tot zijn recht in combinatie met de chromen stylingaccenten die de Scania achtcilinders typeren. De 16,4 liter V8 motor levert 520 pk en een koppel van 2.700 Nm. Bovendien is het koppel beschikbaar bij lage toeren en noteren ook de achtcilinders een prima brandstofverbruik. In totaal zijn er nu maar liefst twaalf Scania achtcilinders in het wagenpark bij Jonker & Schut.

Jonker & Schut is een professionele dienstverlener in de voedingsmiddelenbranche en in het bijzonder in de markt van verwerking van poedervormige zuivelgrondstoffen. Jonker & Schut biedt een totaalpakket op het gebied van logistiek en verwerking. Dit totaalpakket omvat standaard en maatwerkoplossingen welke in eigen beheer worden uitgevoerd.

Inmiddels heeft Jonker & Schut een uitstekende reputatie opgebouwd in de zuivelbranche en er kunnen steeds meer internationaal opererende zuivelproducenten en eindverwerkers tot haar klantenkring worden gerekend. Jonker & Schut hecht veel waarde aan zaken als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Arbo. Waar mogelijk worden er maatregelen genomen om het milieu te ontlasten.