Clicky

 
Transport Online - Drie Renault trucks T430 4x2 X-Low voor Prologics Transport

Drie Renault trucks T430 4x2 X-Low voor Prologics Transport

Drie Renault trucks T430 4x2 X-Low voor Prologics Transport
27-02-2014 10:01 | Renault | auteur De Redactie

SCHIPHOL-RIJK - Prologics Transport is een full-service transportbedrijf, met een specialisatie op het gebied van luchtvracht en koel- en vriestransport. De onderneming is onlangs overgegaan tot de aanschaf van drie Renault Trucks T430 4x2 X-Low.

Prologics Transport is gevestigd in Schiphol-Rijk. Vincent Goddijn is verantwoordelijk voor het wagenpark. "De drie nieuwe trucks zijn een uitbreiding en worden ingezet voor onze luchtvrachtactiviteiten. Daarvoor gebruiken we megatrailers met een binnenmaat van maximaal drie meter hoog, waarin we direct vliegtuigplaten kunnen laden. Die werkzaamheden zullen we vanuit onze vestiging Schiphol-Rijk uitvoeren, maar je kunt ons ook aantreffen op luchthavens in heel Europa."

De nieuw aangeschafte trucks zijn alle low-deckers. Vincent Goddijn: "Dat is een vereiste voor onze activiteiten op Schiphol. We hebben voor deze uitbreiding bewust gekozen voor dit nieuwe model van Renault Trucks. Uiteraard vanwege de prijs, maar ook omdat het een mooie auto is. Prologics probeert altijd up-to-date te blijven. Met de introductie van het nieuwe gamma van Renault Trucks diende zich een unieke gelegenheid aan om ons innovatieve karakter te laten zien. Dit model biedt een compleet nieuw gezicht en heeft een geweldige uitstraling. We merken dat ook aan de aandacht die we onderweg inmiddels al hebben gekregen van medeweggebruikers, maar ook van andere bedrijven. 'Een bijzonder mooie truck' of woorden van vergelijkbare strekking is de meest voorkomende reactie. Onze chauffeurs zijn ook trots dat ze in zo’n fijne truck mogen rijden."

Prologics Transport heeft bewust gekozen voor Euro 6, waarmee nog zuiniger kan worden gereden en direct aan de jongste milieueisen wordt voldaan. Vincent Goddijn: "Prologics doet met de inzet van Euro 6 het maximaal mogelijke om de belasting van het milieu tegen te gaan. De nieuwe Renault Trucks T levert bovendien een belangrijke bijdrage aan een betere bedrijfsexploitatie."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,009
Diesel1,956

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden