Clicky

 
Transport Online - Huisman v/d Scheur wordt HSL Logistics

Huisman v/d Scheur wordt HSL Logistics

Huisman v/d Scheur wordt HSL Logistics
26-02-2014 13:02 | Faillissementen | auteur De Redactie

TILBURG/APELDOORN - Dinsdag 25 februari heeft GVT Group of Logistics uit Tilburg de activiteiten van het maandag jongstleden failliet verklaarde Huisman v/d Scheur (HSL) uit Veendam en Apeldoorn overgenomen.

"Bij de doorstart zal het overgrote deel van de 115 banen in Apeldoorn en Veendam behouden blijven. De bedrijven blijven vooralsnog op de huidige manier met elkaar samenwerken. HSL en GVT zijn immers geen onbekenden van elkaar. Sinds 2005 hebben de bedrijven een alliantie in Greuter Logistics uit Alkmaar en opereren zij in een samenwerkingsverband onder de naam Lean Logistic Solutions", meldt Gijs Ooms, woordvoerder van GVT woensdag.

Hoeveel banen er exact behouden blijven is volgens Ooms op dit moment nog niet bekend.

GVT Group of Logistics is een groep van logistieke bedrijven: Barge Terminal Tilburg, Railport Brabant en GVT Intermodal staan garant voor multimodale logistieke oplossingen. GVT Transport & Logistics en GVT Global Solutions zijn gespecialiseerd in wegtransport en warehousing. Met een wagenpark van 150 trucks, een warehouse capaciteit van 90.000 m2 en 375 medewerkers is GVT een belangrijke speler in de logistieke markt.

GVT beschikt over 4 strategisch gesitueerde, moderne hubs, verspreid over Nederland (Alkmaar, Apeldoorn, Tilburg en Veendam), die tezamen een efficiënt en fijnmazig distributienetwerk vormen. Dit maakt het mogelijk zendingen binnen 24 uur af te leveren in de gehele Benelux.

Oud HSL-eigenaar Jelko van der Wiel blijft voorlopig de organisatie ondersteunen op commercieel gebied. Het bedrijf gaat verder onder de naam HSL Logistics.

Foto's

  • J.Roeland
    G V T

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,360
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden