Clicky


Vrachtwagen van DHL in de sloot na aanrijding

Vrachtwagen van DHL in de sloot na aanrijding [+foto]
26-02-2014 09:44 | Ongevallen | auteur De Redactie

BLEISWIJK - Dinsdagavond 25 februari heeft op de Hogeveenseweg N209, op de grens van Benthuizen, een zware aanrijding met een vrachtwagen en twee personenauto's plaatsgevonden.

Door nog onbekende oorzaak kwam een rode auto op de andere weghelft terecht. Mogelijk moest de man uitwijken omdat een monteur van de Wegenwacht bezig was met een pechgeval. Toen de personenauto op de andere weghelft terechtkwam merkte een vrachtwagen de auto te laat op en en heeft de auto aan de bestuurderskant in de flank geraakt.

Daardoor kreeg de vrachtwagen een lekke band waarna de vrachtwagen onbestuurbaar werd. Hierdoor schoof de vrachtwagen naar links enbotste vervolgens op een andere auto en belandde vervolgens in de sloot.

Politie, brandweer en twee ambulances uit Zoetermeer kwamen met spoed ter plaatse. De bestuurder van de rode personenauto is in de ambulance onderzocht en is vervoerd naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de andere personenauto is ook in de ambulance onderzocht maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De N209 is tijdens het ongeval geheel afgesloten geweest vanaf Bleiswijk. De verkeerspolitie is ter plaatse gekomen en heeft samen met de VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) Rotterdam een onderzoek gestart.

©Foto: AS Media