Clicky


DOLL demonstreert ultra lichtgewicht 3-assige semi-dieplader op Transport Compleet

DOLL demonstreert ultra lichtgewicht 3-assige semi-dieplader op Transport Compleet
25-02-2014 09:40 | Transport Compleet | auteur De Redactie

HARDENBERG - In de Evenementenhal Hardenberg wordt van dinsdag 18 maart tot en met donderdag 20 maart aanstaande de Transport Compleet beurs georganiseerd. DOLL exposeert op deze beurs een Ultra lichtgewicht 3-assige semi-dieplader.

Deze trailer is speciaal ontwikkeld om een zo hoog mogelijk netto laadvermogen te realiseren. Dit is bewerkstelligd door het eigen gewicht (circa 8.400 kg) zo laag mogelijk te houden, zonder uiteraard concessies te doen aan de kwaliteit en duurzaamheid.

Verder is deze trailer zeer compleet uitgevoerd met bijvoorbeeld een gieksleuf, wielkuil, voorzien van diverse sjormogelijkheden en verbredingssteunen. Dit maakt deze semi-dieplader speciaal geschikt voor het (internationaal) transport van shovels en graafmachines.

Verder kan door de trailer (deels) uit te schuiven een tweede wielkuil worden gecreëerd. Voor het afdekken van de wielkuilen worden speciaal ontwikkelde lichtgewicht aluminium afdekpanelen gebruikt. Hierdoor is deze trailer ook geschikt om bijvoorbeeld volume goederen te transporteren.