Clicky


D.J. Middelkoop & Zn ontvangt certificaat 'Duurzaam op de Weg'

D.J. Middelkoop & Zn ontvangt certificaat 'Duurzaam op de Weg'
24-02-2014 10:12 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

NIEUW-VENNEP - D.J. Middelkoop & Zn. Nieuw-Vennep B.V. heeft het certificaat ‘Duurzaam op de Weg’ ontvangen van Profile Tyrecenter Truck Europe en Profile Tyrecenter Oppelaar te Alphen aan den Rijn. D.J. Middelkoop & Zn is een veelzijdige logistieke partner uit de regio Schiphol/Haarlemmermeer die een totaalpakket aan diensten biedt. De logistieke onderneming heeft zich aan de hoge eisen voor een duurzaam bandenbeleid kunnen conformeren die worden gesteld. Met het certificaat tonen zij aan zich in te zetten voor een milieuvriendelijker en groener wegtransport en zijn ze actief bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het duurzame bandenbeleid resulteert in een maximale kosten-, brandstof- en CO2-reductie.

D.J. Middelkoop & Zn is zich bewust van haar rol in de samenleving en de maatschappelijke verantwoordelijkheden die dit met zich meebrengt. Dit blijkt ook uit de behaalde Lean and Green Award in 2013. Het doel wat D.J. Middelkoop & Zn zichzelf hierbij gesteld heeft is om in 2015 minimaal 20 procent CO2-reductie te bereiken ten opzichte van 2010.

Gecertificeerde bedrijven

Aad Oppelaar, directeur van Profile Tyrecenter Oppelaar, vertelt: ‘’Duurzaam ondernemen” is tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld. Het bandenbeleid is daar ook een belangrijk onderdeel van. Eerder certificeerde Profile Tyrecenter Oppelaar al 4 andere transportbedrijven als ‘Duurzaam op de Weg’. Wij zijn verheugd dat het concept zo goed aanslaat bij onze klanten. We merken dat het concept wordt gewaardeerd en als een absolute meerwaarde gezien wordt voor de bedrijfsvoering.”