Clicky

 
Transport Online - Nieuw: Transport Online lanceert Logistieke Marktplaats

Nieuw: Transport Online lanceert Logistieke Marktplaats

Nieuw: Transport Online lanceert Logistieke Marktplaats
22-02-2014 11:00 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

DAMWOUDE - Vanaf vandaag, zaterdag 22 februari, heeft de website van Transport Online er een nieuw gedeelte bij: Logistieke Marktplaats. In dit gedeelte van de website kunnen bedrijven, en particulieren, zaken aanbieden die te maken hebben met logistiek in de breedste zin van het woord.

"Transport Online staat altijd open voor verbeteringen en uitbreiding. Recentelijk werden wij door een bezoeker benaderd die een logistieke marktplaats op Transport Online miste. Wij zijn daar direct op in gesprongen en hebben een soortgelijk systeem gelanceerd als ons vrachtuitwisseling- en vacaturesysteem", meldt Esther van der Wal-de Vries, eigenaar en oprichtster van Transport Online zaterdag.

In de Logistieke Marktplaats, dat onder meer bereikbaar is via www.logistiekemarktplaats.nl, kan men ondermeer logistieke bedrijfsruimte te huur of te koop aanbieden. Maar ook bijvoorbeeld tweedehands heftrucks, warehouse-inrichting, pallets, transportsystemen en logistieke diensten.

Alle advertenties kunnen gratis geplaatst worden. Na plaatsing door de bezoeker worden de advertenties door de redactie bekeken en na goedkeuring geplaatst.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions