Clicky


Pax Dedicated Transport uit Zwolle ontvangt Keurmerk Transport en Logistiek

Pax Dedicated Transport uit Zwolle ontvangt Keurmerk Transport en Logistiek
21-02-2014 09:33 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ZOETERMEER - Pax Dedicated Transport uit Zwolle heeft uit handen van Transport en Logistiek Nederland (TLN) het Keurmerk Transport & Logistiek (KTL) ontvangen. De vervoerder laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor onder meer de bedrijfsvoering en de interne processen.

Het keurmerk werd overhandigd aan directeur Henk Marrink. De kernactiviteit van Pax Dedicated Transport is zowel open als gesloten transport in het lichte en middelzware segment. De focus richt zich op dat type transport dat te klein is voor de groten en te groot voor de kleinen.

De klanten van Pax Dedicated komen vooral uit de constructie, bouw, installatie en techniek. De transportondernemers telt 23 medewerkers en een wagenpark van 18 eenheden. Daarnaast is er op de nieuwe moderne vestigingslocatie op Marslanden G de mogelijkheid voor het opslaan of overslaan van goederen. Pax Dedicated Transport heeft zich hiermee door de jaren ontwikkeld tot een gespecialiseerde, flexibele en eigentijdse transportonderneming.

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer de bedrijfsvoering, de interne processen, de communicatie, de duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport en Logistiek maken structureel werk van thema's als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.