Transport Online - Vrijdag mogelijk nog vertragingen door wissels

Vrijdag mogelijk nog vertragingen door wissels

Vrijdag mogelijk nog vertragingen door wissels
20-02-2014 17:07 | Algemeen | auteur De Redactie

DEN HAAG - De defecte wissels rond Den Haag bezorgen treinreizigers nog tot vrijdag vertragingen. Dat verwacht een woordvoerder van Prorail.

Door een defecte wissel rijden minder treinen tussen Den Haag en Utrecht. Hetzelfde geldt tussen Den Haag en Rotterdam. De NS meldde eerder al dat de problemen naar verwachting rond 02.00 uur zijn opgelost.

Volgens de woordvoerder van Prorail is het nog maar de vraag of dat gaat lukken. "Aan de wissel tussen Den Haag en Utrecht hebben we nog heel wat werk. Maar het is nog moeilijk te zeggen wat dat morgenochtend voor effect heeft. Mogelijk rijden dan minder treinen."

Prorail besloot woensdagavond vier wissels buiten dienst te stellen wegens spoedreparaties. Naast de al genoemde trajecten ging het om wissels tussen Rotterdam en Utrecht. De problemen op dat traject zouden rond 19.00 uur verholpen moeten zijn.

Door een stroomstoring rijden donderdag ook veel minder treinen tussen Utrecht Centraal en Geldermalsen. De NS zet daarom bussen in. Deze verstoring is volgens de NS rond 18.00 uur verholpen. (Novum)Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,743
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions