Clicky


Heisterkamp bestelt 75 vrachtwagens en 105 trailers

Heisterkamp bestelt 75 vrachtwagens en 105 trailers
20-02-2014 16:59 | Overig | auteur De Redactie

OLDENZAAL - Onlangs heeft Heisterkamp Transportation Solutions een order geplaatst voor 75 nieuwe vrachtwagens. De order bestaat uit vrachtwagens van diverse merken, grotendeels van het merk DAF.

Naast het merk DAF heeft Heisterkamp ook gekozen voor de merken Volvo en Mercedes Benz. De nieuwe trucks zijn allen van het nieuwe type met Euro 6-motor. De helft van de bestelde vrachtwagens worden voor de bedrijfsactiviteit Trucking ingezet, de andere helft voor Truck Rental & Leasing. De trucks zullen de komende weken gefaseerd worden uitgeleverd.

Naast de 75 nieuwe vrachtwagens heeft Heisterkamp ook een order geplaatst voor 150 nieuwe trailers ten behoeve van de bedrijfsactiviteit Trailer Rental. ‘We zien een stijgende lijn in de vraag naar huurtrailers”, aldus de directie van Heisterkamp. Volgens de huidige planning worden de 150 trailers de komende weken uitgeleverd.

Heisterkamp Transportation Solutions biedt een totaalconcept voor de transportsector. Naast Trucking biedt Heisterkamp ook diensten aan op het gebied van Truck Rental & Leasing, Trailer Rental & Leasing, Trailer & Truck Service, Breakdown Service, Used Trucks en Commercial Vehicles.