Clicky


Drie nieuwe Daf Euro 6 voor Boerman Groep

Drie nieuwe Daf Euro 6 voor Boerman Groep
19-02-2014 10:13 | DAF | auteur De Redactie

Deze week is de laatste van drie nieuwe Euro 6 voertuigen gaan rijden voor de Boerman Groep. De voertuigen zijn eind 2013 aangeschaft, ook om nog gebruik te kunnen maken van de subsidieregeling. Daarna moesten de auto’s nog volledig bedrijfsklaar worden gemaakt en uiteraard in de kleuren gespoten.

En nu heeft Boerman Transport twee DAF XF euro trekkers voor het vervoer in de droge bulk op de weg gezet en de Jong Transport een drie-assige DAF CF trekker voor diverse vervoer in de Botlek.

De Boerman groep heeft hiermee weer een mooi stapje in vernieuwing en verduurzaming van haar wagenpark gezet. Met deze auto’s wordt voldaan aan alle milieu-eisen en denkt hierdoor ook weer zuiniger te kunnen gaan rijden. Dit laatste ook, door bij de XF’s gebruik te maken van de nieuwe lichtere MX 11 liter motor, daar waar ze tot nu toe de 13 liter motor gebruikten.

De drie berijders zijn beretrots op hun nieuwe voertuig. Theo Leytens, Adriaan Schouten en Jan van Reeven hopen er vele kilometers in te rijden. Binnen de Boermangroep gaan we voor kwaliteit en benutten we de levensduur maximaal. Ook nu kiezen we weer voor topkwaliteit. Het betekent tegelijk dat de chauffeurs een auto ingeleverd hebben die we al meer dan 10 jaar in gebruik hadden. Technisch niks mee mis, maar het enthousiasme voor een nieuwe auto is dan wel groot.

De Boerman groep bestaat uit de bedrijven Boerman Transport, De Jong Transport en VCT Containertransport. Daarnaast werkt zij samen met Plus Unitservice.

Foto's

  • Jan Kruis
    Boerman Transport