Clicky


Drie nieuwe IVECO Stralis Hi-Way voor H-Trans BV uit Spijkenisse

Drie nieuwe IVECO Stralis Hi-Way voor H-Trans BV uit Spijkenisse
18-02-2014 09:28 | Iveco | auteur De Redactie

SPIJKENISSE - H-Trans uit Spijkenisse heeft onlangs drie nieuwe IVECO Stralis Hi-Way trekkers in ontvangst genomen. IVECO Schouten vestiging Spijkenisse leverde de voertuigen af. H-Trans kiest opnieuw voor IVECO door het gunstige brandstofverbruik, de goede ervaringen met IVECO Schouten en de producten van IVECO. De nieuwe trucks zullen worden ingezet voor het internationaal bevoorraden van schepen.

H-Trans BV Spijkenisse

H-Trans BV uit Spijkenisse werd 24 jaar geleden opgericht. H-Trans is gespecialiseerd in het nationaal en internationaal vervoeren van scheepsproviand. In de loop der jaren is de diversiteit aan vrachten toegenomen. Het wagenpark is hiermee ook gegroeid met verschillende voertuigen. Het wagenpark van H-Trans bevat een aantal kleinere bestelwagens als een Fiat Doblo en Scudo. Het bedrijf heeft ook een zestal BE-combinaties welke zijn uitgerust voor koel-/vriestransporten. Daarnaast heeft H-Trans in totaal 9 trekkers met verschillende opleggers.

De nieuwe IVECO Stralis Hi-Way

De nieuwe trekkers van H-Trans BV uit Spijkenisse zijn van de nieuwe generatie IVECO Stralis, in de grootste cabinevariant (Hi-Way) uitgevoerd met het ECO-pakket. Dit pakket bevat onder andere de opties Hillholder, ECO-fleet en het aslast meetsysteem. De Hi-Way cabine is de grootste variant in het leveringsprogramma van IVECO en ideaal voor internationale transporten. Het nieuw vormgegeven uiterlijk van de nieuwe truck is uitgevoerd in het wit met de nette en subtiele belettering van H-Trans.

De IVECO 11 liter Cursormotor heeft een vermogen van 420pk en een koppel van 1900 Nm welke beschikbaar is over een breed toerenbereik van 900 tot 1550 toeren. Uniek is dat IVECO de Euro VI emissienorm bereikt zonder de toepassing van EGR. Dit zorgt voor een gunstiger brandstofverbruik en langere vastgestelde onderhoudsintervallen. Het onderhoudsinterval voor de IVECO Stralis is vastgesteld op 150.000 kilometer, of 1 keer per anderhalf jaar. De motor is gekoppeld aan een Eurotronic automatische versnellingsbak.

IVECO Schouten

De nieuwe Stralis trekkers van H-Trans uit Spijkenisse werden geleverd door IVECO Schouten Spijkenisse. Naast Spijkenisse heeft Schouten vestigingen in Alblasserdam, Almkerk, Amsterdam(geopend op 2 januari 2014), Tiel, Tilburg, Utrecht en Veghel. Op al deze vestigingen levert Schouten een totaalpakket aan sales(IVECO en Fiat Professional), after-sales, financiering, R&O contracten, vervangend vervoer en specifieke technische oplossingen.