Transport Online - Mobiele Eenheid onderzoekt bos bij woning Els Borst

 


Mobiele Eenheid onderzoekt bos bij woning Els Borst

Mobiele Eenheid onderzoekt bos bij woning Els Borst
16-02-2014 10:00 | Politiek & Verkiezingen | auteur De Redactie

BILTHOVEN - De mobiele eenheid onderzoekt zondag de omgeving van het huis van Els Borst. Dat meldt de politie. De ME zoekt in het bos dat aan haar woning grenst naar sporen en aanwijzingen die meer duidelijkheid moeten geven over de dood van de oud-minister. Het levenloze lichaam van de 81-jarige Borst werd maandagavond gevonden in de garage van haar huis in Bilthoven.

De ME kamt met een peloton van ruim veertig man het bos uit. Het onderzoek staat los van tips die de politie heeft gekregen over de dood van Borst, benadrukt een woordvoerder van de politie. Het huis van Borst aan de Ruysdaellaan in Bilthoven grenst aan een bosperceel van ongeveer een halve kilometer bij een kilometer.

Borst is waarschijnlijk door een misdrijf om het leven gebracht. Uit het sectierapport kwam naar voren dat de D66-politica is overleden door letsel dat werd gevonden op haar lichaam.

Het is nog steeds niet duidelijk wanneer Borst om het leven is gebracht. De oud-minister van Volksgezondheid bezocht vorige week zaterdag nog een D66-congres in Amsterdam. Zaterdagavond werd ze voor het laatst gezien. De politie krijgt nog steeds tips binnen. (Novum)Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,589
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden