Mulder Urk verduurzaamt met Volvo

Mulder Urk verduurzaamt met Volvo
14-02-2014 10:31 | Volvo | auteur De Redactie

URK - Voor het eerst sinds 15 jaar is er door Mulder Transport op Urk weer een Volvo gekocht bij Volvo dealer Nijwa uit Zwolle. Na de Volvo FM welke in maart 1999 werd afgeleverd is het in 2014 tijd voor een FH van het nieuwste type. Het betreft hier de eerste Euro 6 truck voor de Urker transporteur die daarmee stappen zet richting de nieuwe emissienormering.

"We zijn dagelijks bezig om logistieke dienstverlening te verduurzamen. Zo hebben we al een paar jaar een LZV combinatie in gebruik en in aanloop naar de nieuwe eisen op de maasvlakte is de investering in Euro6 ook een logische stap", meldt het transportbedrijf vrijdag.

Na aflevering door Nijwa Zwolle is de auto in de huisstijl gebracht door de Graaf Autospuiterij uit Zwaagdijk. De trekker is door de voorloopas geschikt voor de zwaardere werkzaamheden en zal voornamelijk worden ingezet voor binnenlandse transporten. Er wordt door Mulder Transport dit jaar nog meer geïnvesteerd in Euro 6 trucks zodat binnen afzienbare tijd het complete wagenpark voldoet aan laatste milieueisen.

Mulder is door de jaren heen een specialist in logistieke dienstverlening rond verse- en diepvriesvisproducten. Fijnmazige nationale distributie, retail aanleveringen en de complete afhandeling van im- en exporttrajecten van zeecontainers behoren inmiddels tot de dagelijkse werkzaamheden.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 20 mei t/m zondag 26 mei

Alle Rijverboden