Transport Online - Twee Scania V8 trekkers voor Givar Scherpenzeel

Twee Scania V8 trekkers voor Givar Scherpenzeel

Twee Scania V8 trekkers voor Givar Scherpenzeel
14-02-2014 09:57 | SCANIA | auteur De Redactie

SCHERPENZEEL - Givar B.V. uit Scherpenzeel (GLD) heeft twee nieuwe Scania Euro 6 achtcilinder trekkers in gebruik genomen. Het betreft een Scania R 520 en een Scania R 580, beiden met achtcilinder Euro 6 motor en de Streamline Topline cabine.

Door de opvallende striping, lampenbeugels, led verlichting, verstralers en misthoorns zijn het zeer indrukwekkende voertuigen. Ze combineren een hoog koppel met een gunstig brandstofverbruik en de onverwoestbare betrouwbaarheid van de Scania achtcilinder motor. 

De Scania vestiging in Barneveld leverde de nieuwe voertuigen met trots af. Het zijn zeer complete trekkers geworden die uitstekend passen in het wagenpark van Givar. Het wagenpark kent een historie met zeer fraaie Scania’s, waaronder diverse achtcilinders.

Binnen Scania's V8-motorenserie is er keuze uit drie Euro 6 motoren,  de enige Euro 6 V8 motoren op de markt. Transporteurs die voor een Scania V8 kiezen, geven prioriteit aan kenmerken zoals grote prestaties, lage verbruikscijfers, een lange levensduur en een grote aantrekkingskracht op chauffeurs. De V8 motoren hebben als basis het 16,4 liter blok, dat de optimale verhouding tussen koppel en brandstofverbruik combineert.

Givar is een veelzijdig familiebedrijf met diverse activiteiten en een specialisatie in het transport van vloeibare en vaste agrarische producten en varkens. Ook zijn er meerdere varkensbedrijven in eigendom en daarmee kunnen slachterijen een gegarandeerd volume worden aangeboden. Vanzelfsprekend is Givar in bezit van alle benodigde kwaliteitscertificaten.

Voor het transport is het van belang dat alles discreet en onder de juiste condities vervoerd wordt. De vrachtwagens zijn daarom uitgerust met alle voorzieningen zoals track en trace, temperatuurregistratie, navigatie, hogedrukreiniger, drinkwaterinstallatie en ventilatie.

Foto's

 • Palty - Dronten
  Palty - Dronten
 • Postma
  Postma
 • J.Roeland
  HOEKSTRA BV
 • J.Roeland
  BMT Koeriers

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,868
Diesel1,501

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen