Clicky


Wildkamp en Wilpro brengen transportdienst onder bij Oegema Transport uit Dedemsvaart

Wildkamp en Wilpro brengen transportdienst onder bij Oegema Transport uit Dedemsvaart
13-02-2014 20:09 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

DEDEMSVAART - Met ingang van 7 april aanstaande gaat Jarola Nederland, waartoe onder andere de bedrijven Wildkamp en Wilpro behoren, haar transport uitbesteden aan de transportonderneming Oegema uit Dedemsvaart.

"In de afgelopen jaren is de Jarola organisatie in omvang verder toegenomen. Dit ging ook gepaard met een toenemende groei van het aantal transportbewegingen overdag en in de nacht. Het bedrijf begon tegen de grenzen van haar mogelijkheden aan te lopen. Deze ontwikkelingen en de ambitie van Jarola om de logistieke dienstverlening richting haar klanten steeds verder uit te kunnen breiden leidde ertoe dat men op zoek ging naar een partner die hierin een oplossing kon bieden", meldt Sibbele Oegema, Algemeen Directeur van Oegema Transport.

Oegema Transport is een gerenommeerd bedrijf met meer dan 95 jaar ervaring en vervult inmiddels voor veel toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland transportdiensten. Belangrijk voor Jarola Nederland is de werkgelegenheid voor haar chauffeurs te waarborgen.

Met Oegema is afgesproken dat de chauffeurs in dienst komen van Oegema, ook het materieel wordt overgenomen.

"De periode tot 7 april zal gebruikt worden om deze overgang zo soepel mogelijk voor te bereiden. Met deze samenwerking heeft Jarola Nederland een belangrijke voorwaarde voor de toekomst weten te realiseren en dat is het steeds beter kunnen voldoen aan de wensen van haar klanten in binnen- en buitenland als het gaat om de logistieke dienstverlening", laat Sibbele Oegema aan Transport Online weten.