BN'ers in extase door winst Ireen Wüst

BN'ers in extase door winst Ireen Wüst
09-02-2014 15:12 | Sport | auteur De Redactie

SOTSJI - Bekend Nederland heeft zondagmiddag genoten van Ireen Wüst. De schaatsster werd olympisch kampioene op de 3000 meter. "Ja, Ireen Wüst wat een overtuiging!", jubelt Marco Borsato via Twitter. "Go Ireen Wüst. Bam!", schrijft Miss Montreal.

"Heerlijk met een kopje warme chocomel zitten genieten van Ireen Wüst, wat een ongelofelijke kanjer!", laat Leontien van Moorsel weten. "Dit gaat een prachtige schaatsweek worden!" Ruben van der Meer viert de triomf met een grap. "Ook zonder gouden plak vind ik Ireen Wüst aantrekkelijk!"

De schaatsster heeft nu bij drie Olympische Spelen op rij goud gewonnen. In 2006 won de Brabantse ook nog een bronzen plak.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,787
Diesel1,471

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden