Clicky


Twee nieuwe DAF CF Euro 6 bakwagens voor Kivits Drunen B.V.

Twee nieuwe DAF CF Euro 6 bakwagens voor Kivits Drunen B.V.
04-02-2014 16:50 | DAF | auteur De Redactie

ELSHOUT - Rob van Opzeeland van Kivits Drunen B.V. uit Elshout heeft vorige week twee nieuwe DAF’s CF ontvangen. Deze trucks werden geleverd door Van Hooft Bedrijfswagen B.V. uit 's-Hertogenbosch.

De voertuigen zijn voorzien van een Chereau koellaadbak en Thermo King koelmachine, deze opbouw is verzorgd door Hertoghs Carrosserie B.V. uit Roosendaal.

De nieuwe DAF’s CF290 day cab zijn uitgevoerd met Euro 6-motor waarmee deze dus voldoen aan de vanaf 1 januari verplichte Euro 6-norm.

Rob van Opzeeland is uitermate tevreden over aflevering van de nieuwe voertuigen: De verwachtingen over deze nieuwe trucks zijn dan ook positief.

Kivits Drunen BV is een bedrijf dat zich door de jaren heen heeft ontwikkeld van traditionele grossier in aardappels, groenten en fruit tot een hoogwaardige logistieke dienstverlener en partner in Supply Chain. Zij kenmerkt zich door haar flexibele instelling, punctualiteit en (lever)betrouwbaarheid.

Een unieke dienstverlening die Kivits Drunen BV u kan bieden is een landelijk dekkende, geconditioneerde distributiedienst in Nederland en België in een cyclus van maximaal 24 uur. Deze dienstverlening is ook beschikbaar voor fijnmazige 'drops' in stedelijke omgevingen. De voertuigen zijn uitgerust met de meest moderne communicatie middelen en voorzien van tracking en tracing.