Transport Online - Drie personenauto's gestolen in Breda

Drie personenauto's gestolen in Breda

Drie personenauto's gestolen in Breda
03-02-2014 13:23 | Misdaad | auteur De Redactie

BREDA - In de wijk Haagse Beemden, zijn de nacht van vrijdag 31 januari op zaterdag 1 februari drie auto's van het merk BMW gestolen. Dezelfde nacht werd ook ingebroken in een Audi. De daders gingen daar op de vlucht omdat het alarm afging. Maandagmorgen 3 februari werd ook nog een auto-inbraak gemeld op de Asterdkraag. Het slot was geforceerd en het radio & navigatiesysteem was uit de auto gehaald, meldt de politie maandag.

Zaterdag werd omstreeks 06.00 uur een auto-inbraak gemeld op de Asterdkraag. De inbrekers waren er vandoor gegaan zonder buit,vermoedelijk omdat het alarm van de auto, een Audi, afging. Een getuige die het alarm hoorde, zag twee jongemannen in donkere kleding wegrennen.

Zaterdag werd omstreeks 07.00 uur ook ontdekt dat op de Lange Slagen vanaf de oprit een zwarte BMW met het kenteken 57-LKK-2 was gestolen. Zaterdagmorgen werd omstreeks 11.00 uur verder ontdekt dat vanaf de Muizenberglaan een zwarte BMW met het kenteken 14-PJV-4 was gestolen. Dezelfde dag werd omstreeks 16.00 uur ontdekt dat op de Brandebeemd vanaf de oprit van een woning een grijze BMW met het kenteken 38-NDP-4 vanaf de openbare weg was gestolen.

Vanmorgen, maandag 3 februari werd gemeld dat afgelopen nacht op de Asterdkraag was ingebroken in een Audi. Het slot van het linkervoorportier was geforceerd. De radio / navigatie unit was uit het dashboard gehaald.

De politie heeft de gestolen auto's internationaal gesignaleerd. Mensen die afgelopen weekend in de omgeving waar de diefstallen plaats vonden verdachte personen en of voertuigen hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de politie.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,267

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions