BakePlus Haaften BV gaat voor 'schoon en duurzaam' met DAF CF-Euro-6

BakePlus Haaften BV gaat  voor 'schoon en duurzaam' met DAF CF-Euro-6
31-01-2014 17:03 | DAF | auteur De Redactie

HAAFTEN - BakePlus, al meer dan 75 jaar toeleverancier van grondstoffen voor bakkers, banketbakkers, ijsbereiders en leverancier van producten aan de food-industrie, heeft het wagenpark uitgebreid met een DAF uit de nieuwe CF-serie.

Deze DAF FT CF290 is uitgerust met de nieuwe MX-11 Euro-6 motor, gekoppeld aan een automatisch schakelde versnellingsbak, en geleverd door Van Tilburg-Bastianen DAF BV (TB). Verder is de CF uitgerust met VSC (voertuig stabiliteit controle systeem) en DAF’s DPA (driver performance assistant). Het milieuaspect en de milieuzonering in stedelijke gebieden liggen mede ten grondslag aan de keuze van BakePlus voor DAF, Euro 6 en TB.

Bakeplus is een groothandelsorganisatie met DC’s in Haaften, Venlo en Zevenaar. Door gebruik te maken van transport waarbij zowel drooggoed, gekoeld en diepvries vervoerd kan worden, is het bedrijf in staat om haar klanten in de bakkerij en ijssector optimaal te bedienen.

In combinatie met continue innovaties, een sterke logistiek en maximale service blijven de klanten op korte en lange termijn verzekerd van optimale ondersteuning door Bakeplus.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,787
Diesel1,468

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden