Transport Online - Oplettende Transport Online bezoeker traceert gezochte vrachtwagen - UPDATE [+foto]

Oplettende Transport Online bezoeker traceert gezochte vrachtwagen - UPDATE

Oplettende Transport Online bezoeker traceert gezochte vrachtwagen - UPDATE [+foto]
31-01-2014 16:46 | Criminaliteit | auteur De Redactie

DAMWOUDE - Gisteren, donderdag 30 januari, schakelde de Belgische politie de hulp in van de transportsector in de zoektocht naar een vrachtwagen met een bepaald logo. De politie gaf via Febetra, de Belgische werkgeversorganisatie, twee foto's vrij waarop de vrachtwagen te zien was. Ook Transport Online plaatste deze foto's donderdag op haar website.

Steven Ooms, een oplettende bezoeker van Transport Online, wist de zwarte vrachtwagen vrijdag 31 januari te traceren en maakte er snel een foto van. Direct heeft de chauffeur met Febetra gebelt die de tips coördineerde.

Febetra heeft daarop direct de politie gewaarschuwd en deze heeft later bevestigd dat het inderdaad om de gezochte vrachtwagen gaat.

"De vrachtwagen stond in Machelen in België", meldt Steven Ooms vrijdagavond. "De chauffeur was jammer genoeg niet aanwezig. De trekker had een Nederlands kenteken dat gestolen was van een Mazda 323!"

Waarom de vrachtwagen werd gezocht is niet bekend. "Nee, ook wij weten dat niet", zegt een woordvoerder van Febetra vrijdagmiddag. "Hopelijk hebben wij daar volgende week wat meer duidelijkheid over."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions