Clicky


FrieslandCampina zet chauffeurs in om vermiste Henry de Vries te vinden

FrieslandCampina zet chauffeurs in om vermiste Henry de Vries te vinden
31-01-2014 16:42 | Overig | auteur De Redactie

AMERSFOORT - FrieslandCampina gaat haar chauffeurs inzetten in een poging om de vermiste Henry de Vries te vinden. "Dat klopt", bevestigt Jan Willem Averest, woordvoerder van FrieslandCampina vrijdagmiddag aan Transport Online.

"Wij hebben een flyer van de familie gekregen en die gaan wij onder onze chauffeurs verspreiden."

In eerste instantie had de familie, in een uiterste poging om Henry de Vries te vinden, gevraagd of de flyer op de pakken zuivel gedrukt kon worden. "Helaas is dit op korte termijn niet mogelijk", meldt de familie.

De familie is erg blij met de inzet van FrieslandCampina.

Henri de Vries is sinds woensdag 27 november vermist. Op woensdag 27 november rond 07:00 uur is Henry vertrokken vanuit zijn woonplaats Harderwijk richting Houten om naar zijn werk te gaan, daar is hij echter nooit aangekomen. Rond 10:00 uur is Henry voor het laatst gezien bij een tankstation aan de Dukdalfweg in Almere.

Henry is vertrokken in een Zwarte Audi A6 met het kenteken 67-TXB-6. Henry is een blanke man van circa 1.80m lang, draagt een bril, heeft een fors postuur en is kalend. Henry heeft een tatoeage op zijn rechter bovenarm en op één van zijn kuiten. Henry is de vader van twee kinderen.

De familie van Henry de Vries tast volledig in het duister over zijn verblijfplaats.

Heeft u Henry na woensdag 27 november ergens gezien? Heeft u zijn auto wellicht gezien? Neemt u dan zo snel mogelijk contact op met de politie: 0800 6070 of via het online tipformulier.