Clicky


Combinex stopt met charterafdeling

Combinex stopt met charterafdeling
29-01-2014 21:19 | Transport | auteur Marcel van der Voort

ZUID-BEIJERLAND - Internationaal Transportbedrijf Combinex aan de Simon Stevinstraat 3b in Zuid-Beijerland stopt met ingang van 21 februari met de charterafdeling. Dat is woensdagavond bevestigd door directeur Arie Troost.

“Het klopt. Wij hebben gekozen om terug te gaan naar onze eigen kernactiviteiten”, legt hij uit aan de nieuwsredactie van Transport Online.

“Het gaat om 20 charters. Iedereen is inmiddels netjes ingelicht. Natuurlijk vinden ze het niet leuk”, laat Troost weten.

Donderslag bij heldere hemel

Voor verschillende charters komt de beslissing als donderslag bij heldere hemel. Troost: “Op het moment dat je iets in je activiteiten verandert komt dat altijd als een donderslag bij heldere hemel.”

De hoofdplanner zit inmiddels op non-actief thuis. Klopt dat en waarom? “Over het personeel doe ik geen uitspraken. Dit is een interne kwestie.”

Zijn er nog meer veranderingen te verwachten bij Combinex? Troost: “Nee, totaal niet. Het gaat prima. De charteractiviteiten pasten te weinig bij de kennis en het kunnen van Combinex.”

Mogelijk blijven 2 of 3 charters aan het werk. Die mogen volgens bronnen lege pallets gaan rijden tussen depots.

Europa

De afgelopen jaren heeft Combinex zich gespecialiseerd in transport binnen Europa. In vrijwel alle Europese landen werken ze samen met lokale transportbedrijven.

Het bedrijf verzorgt tevens  op- en overslag van palletgoederen. In de loods in Hazeldonk-Breda bieden ze van crossdocking tot lange termijn opslag.