Clicky

 Schuurmans Vuurwerk failliet

Schuurmans Vuurwerk failliet
29-01-2014 16:41 | Faillissementen | auteur De Redactie

LEEUWARDEN - Voor de rechtbank van Noord-Nederland is op dinsdag 28 januari 2014 Schuurmans Klein vuurwerk BV uit Leeuwarden failliet verklaard. Ook Beko Vuurwerk BV gevestigd in Tilburg, waar Schuurmans nauwe banden mee heeft, is failliet verklaard.

De curator van het failliete bedrijf was woensdagmiddag niet in de gelegenheid om verdere toelichting op het faillissement te geven. Zij is nog in gesprek met de directie over de oorzaak en eventuele doorstart.

Bij beider bedrijven werken volgens de Kamer van Koophandel in totaal circa 17 mensen.

Schuurmans Vuurwerk is opgericht in 1821 en heeft inmiddels het predikaat Hofleverancier. Begonnen als fabrikant maakt Schuurmans inmiddels deel uit van de Vulcan organisatie waarin verschillende internationale bedrijven, die van oudsher fabrikant waren, zich hebben verenigd. Met vestigingen in Nederland, Duitsland, Zweden, Denemarken, Frankrijk, Engeland en de Verenigde Staten, mag Vulcan zich met recht een wereldspeler van formaat noemen. 

De opslag en verwerking van de orders bij Schuurmans vindt plaats in Leeuwarden en Tilburg. Daar beschikt men over moderne vuurwerkbewaarplaatsen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,092
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions