Transport Online - Nieuwe MAN TGX 18.400 4x2 BLS voor de Fa. G. Bakker en Zn.

Nieuwe MAN TGX 18.400 4x2 BLS voor de Fa. G. Bakker en Zn.

Nieuwe MAN TGX 18.400 4x2 BLS voor de Fa. G. Bakker en Zn.
29-01-2014 10:04 | M.A.N. | auteur De Redactie

GIETHOORN - Afgelopen week heeft de familie Bakker uit Giethoorn de eerste Euro 6 trekker van het wagenpark in ontvangst genomen. Voor Bakker is het de vijftiende MAN en hiermee is het merk sterk vertegenwoordigd binnen het bedrijf.

Door de jaren heen heeft er een verschuiving plaatsgevonden van overwegend bakwagens naar overwegend trekker-oplegger combinaties. De huidige eigenaren Klaas en Hilbert Bakker kiezen voor de trekker-oplegger om zo flexibeler en efficiënter om te kunnen gaan met het transport en om beter in te kunnen spelen op de vragen van deze tijd.

Dat de nieuwe Euro 6 trekker daar aan bijdraagt komt mede door de efficiëntline uitvoering van deze TGX. Door de uitgekiende aandrijflijn, de uitschakelbare lucht compressor en de perfecte aerodynamica ligt het brandstof- en ad blue verbruik op een zeer goed peil. En met de meegeleverde manometer kunnen de banden op de juiste spanning gehouden worden, wat nog betere prestaties garandeert.

De kenmerkende aankleding van het voertuig, met RVS dakbeugel, verstralers, zwaailampen en grote luchthoorns zorgen weer voor de echte Bakker uitstraling.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,319

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions