Clicky


Nieuwe DAF CF voor Ambrosius Transporten uit Swolgen

Nieuwe DAF CF voor Ambrosius Transporten uit Swolgen
28-01-2014 13:48 | DAF | auteur De Redactie

SWOLGEN - De nieuwste DAF CF 440 FT 4x2 Space Cab trekker met de 10.8 liter PACCAR MX-11 motor is door Arjan Kelder van Allers Bedrijfswagens, overhandigd aan John en Frank Ambrosius, eigenaren van Ambrosius Transporten uit Swolgen. Ambrosius Transporten kiest heel bewust voor de nieuwe CF serie van DAF vanwege de brede inzetbaarheid en de zeer lage CO2-uitstoot. De DAF CF Euro 6 wordt ingezet voor het transport van zeecontainers voornamelijk vanuit de terminal in Venlo.

De DAF CF Euro 6 Space Cab trekker is uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, een MX-motorrem, Vehicle Stability Control (VSC) en de DAF Driver Performance Assistant (DPA), die de chauffeur ondersteunt bij het zo zuinig mogelijk rijden, en helpt met actuele ritgegevens.

Een royale opbergruimte in de Space Cab, een standkachel en het Track & Tracing systeem, zorgen voor de ideale werkomgeving van de chauffeur. De markante grille, de sterke bumper van gegalvaniseerd staal en de koplampen vervaardigd uit onbreekbaar Lexan, geven het uiterlijk van de nieuwe DAF CF serie een geweldige uitstraling.

Ambrosius Transporten

In 1966 is de onderneming door de ouders van de huidige directie opgezet. John en Frank Ambrosius hebben samen de onderneming verder uitgebreid tot een transportbedrijf waar nu met 24 gemotiveerde medewerkers dagelijks wordt gewerkt aan het leveren van uitstekende service en het bieden van de juiste transportoplossingen.

Meedenken en een brede inzetbaarheid zijn de pijlers van het bedrijf. Het wagenpark bestaat uit kastentrailers voor goederen en stukgoed, trailers voor zeecontainer transport en schuifzeil- en citytrailers voor plantentransport. Maar ook met regionaal containertransport voor afval- en recycling producten en met trailers voorzien van een walking floor levert Ambrosius Transporten vele transportmogelijkheden. Het werkgebied, regio Venray-Venlo, kan heel snel bediend worden door de centrale ligging van het bedrijf.

Allers Bedrijfswagens

John Ambrosius is zeer te spreken over de inzet van de dealer. “Zij leveren een uitstekende service, komen met goede transportoplossingen en leveren een prima prijs/kwaliteitverhouding”.