Clicky


Britse Trucker laat vrouwen een poepie ruiken

Britse Trucker laat vrouwen een poepie ruiken
28-01-2014 11:26 | Opmerkelijk | auteur De Redactie

RAMSBOTTOM(GB) - Een 51-jarige Britse vrachtwagenchauffeur heeft een caféverbod gekregen nadat hij doelbewust uitwerpselen smeerde op twee vrouwen.

De man, Mark Follos, ontkent de beschuldigingen maar de rechtbank legde hem vrijdag wel een caféverbod op wegens overtreding van de goede zeden.

Op 12 oktober 2012 en op 25 oktober 2012 had de man uitwerpselen gesmeerd op de armen van twee vrouwen. De man erkende tegenover de rechtbank zijn handen niet gewassen te hebben na een toiletbezoek.

Het eerste slachtoffer vertelt aan de rechtbank: "Hij kwam van achteren naar mij toe. Ik stond bij de deur. Hij zei kort iets tegen me en wreef over mijn arm, alsof hij zijn handen droog wreef. Ik dacht dat het drugs waren. Ik realiseerde me pas wat het was toen ik ernaar keek en eraan rook; het was poep!"

Op de vraag hoe ze zich voelde toen ze realiseerde dat de man zojuist poep op haar arm had gesmeerd vertelt zij in tranen: "Ik dacht ik moet iemand heel erg boos gemaakt hebben ofzo..."

Het tweede slachtoffer vertelt: "Deze man kwam naar me toe, pakte mijn arm en vroeg of ik wat wilde drinken. Ik zei: Nee dank u, we hebben al. Toen ging hij weg maar ik rook iets. Maar ik dacht eerst dat zijn handen misschien niet schoon waren. Kort later zag ik de poep vegen op mijn arm."

Follos is vrachtwagenchauffeur en reist regelmatig tussen Schotland en de Marshalls fabriek in Ramsbottom waar ook het café gevestigd is. Hij parkeert daar, neemt een drankje en gaat vervolgens slapen.

Follos ontkent dat het eerste incident opzettelijk is geweest en dat hij zich het tweede incident zelfs helemaal niet kan herinneren.

"Zie ik eruit als het soort persoon dat poep gaat rondvegen op mensen? Ik ging naar het toilet en bij mijn vertrek moet er iets aan mijn hand zijn blijven plakken. Ik had een beetje haast en had mijn handen niet gewassen. Ik liep richting de uitgang van het café en zag een paar dames. Uit hoffelijkheid raakte ik haar arm aan en wenste haar welterusten. Zo simpel is het."

Follos werd veroordeeld voor 100 uur werkstraf, het betalen van 1.010 pond en mag voor een jaar het café in Ramsbottom, The Oak, niet meer bezoeken.