Clicky


De Lange speciaal transport kiest voor Broshuis

De Lange speciaal transport kiest voor Broshuis
27-01-2014 16:39 | Trailers | auteur De Redactie

DORDRECHT - De Lange Speciaal Transport uit Dordrecht heeft recent drie nieuwe Broshuis semi-diepladers in haar vloot opgenomen. 

"Onze keuze bij materieel is altijd gebaseerd op betrouwbaarheid,  kwaliteit en prijs”,  zegt directeur J. A. de Lange. De semi-diepladers worden door de Lange Speciaal Transport ingezet voor het vervoer van zeer uiteenlopende “uitzonderlijke ladingen” in Europa.

"Onze klanten eisen modern materieel dat aan alle veiligheidseisen voldoen", vervolgt De Lange. “Bewezen betrouwbaarheid bij “werk in uitvoering” is voor ons een must om bedrijfszeker te kunnen werken. Ook moet  de investering  in overeenstemming zijn met de geleverde kwaliteit van het product. De duurzaamheid van de Broshuis opleggers zijn mede door het volledig schooperen optimaal. De montage van de energieketting,  op een rups in de centrale ligger, draagt hier aan bij.”

De drie nieuwe identieke Broshuis opleggers worden getrokken door drie identieke  MAN Trucks. Met deze nieuwe combinaties komt de vloot van De Lange Speciaal Transport voor het “speciaal transport”  op twaalf, hiervan zijn zes voertuigen uit de fabriek in Kampen.