Transport Online - "Familie vermiste chauffeur Adrie Knops niet blij met nieuwe oproep Tros Vermist"

"Familie vermiste chauffeur Adrie Knops niet blij met nieuwe oproep Tros Vermist"

24-01-2014 11:29 | Transport | auteur De Redactie

HILVERSUM - De Rotterdamse politie zal vrijdagavond met nieuwe feiten komen rond de vermissing van vrachtwagenchauffeur Adrie Knops. Echter is, volgens de Telegraaf, de familie van de verdwenen chauffeur niet zo blij met deze nieuwe feiten.

"De recherge zegt nu dat mijn vader mogelijk aan het vissen of paling stropen was en daarbij in het water kan zijn gevallen", zegt dochter Dineke.

Volgens haar is dit 'je reinste flauwekul'. Toen Knops verdween viste hij, volgens zijn dochter, al jaren niet meer. Hij had al zijn hengels verkocht. "Ik ben blij met een nieuw onderzoek maar dan moet dat wel serieus zijn", voegt Dineke toe.

De in 1937 geboren Adrie Knops is sinds maandag 2 juli 2011 vermist. Hij vetrok die dag vanuit zijn woning in Spijkenisse. Hij is in de auto gestapt om een proefritje te maken.

Getuigen zouden Knops nog gezien hebben langs het Hartelkanaal tussen Spijkenisse en Geervliet. Hij stond daar mogelijk met pech. Andere getuigen spreken over twee inzittenden in de auto.

De auto, een witte Suzuki Alto met het kenteken NK-03-VH, is op 4 juli 2001 leeg aangetroffen op een parkeerterrein van het voetbalveld van de R.E.T. in Hoogvliet. De auto kan er niet vóór dinsdag 3 juli hebben gestaan.

Volgens de Telegraaf zou seriemoordenaar Patrick S. mogelijk te maken kunnen hebben met de verdwijning van Knops. Volgens de krant zou Patrick S. voor zijn aanhouding opgeschept hebben over het feit dat hij Knops vermoord heeft. S. blijft echter tegenover politie en justitie ontkennen iets met de verdwijning te maken te hebben.

Tros Vermist, vrijdag 24 januari 21:30 uur Nederland 1Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,677
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions