Clicky


Rhenus Contract Logistics tekent opslag- en distributiecontract met Thera-Band of Performance Health

Rhenus Contract Logistics tekent opslag- en distributiecontract met Thera-Band of Performance Health
24-01-2014 10:22 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Rhenus Contract Logistics heeft een contract getekend met Thera-Band® of Performance Health. Een team experts van Rhenus Contract Logistics zal verantwoordelijk zijn voor het Thera-Band®-account en zal de opslag, afhandeling, Value Added Services en distributie van goederen verzorgen voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Thera-Band® of Performance Health sluit perfect aan bij de ambitie van Rhenus Contract Logistics om te groeien en haar leidinggevende positie op het gebied van de gezondheidszorg te versterken. Thera-Band® is de merknaam van progressief en elastisch oefenmateriaal voor professionele revalidatie en fitness. De weerstandssystemen van Thera-Band® worden gebruikt als hulpmiddel bij het revalideren en herstellen van spier- en gewrichtsfuncties en voor het verbeteren van de conditie, balans en kracht.

De Thera-Band®-productlijnen bestaan uit latex en latexvrije banden, trainingstubes gemaakt van natuurrubber, oefenballen, handtrainers, flexibele exercise bars, oefenmatten, stabiliteitstrainers, producten voor hydrotherapie, speciale oefenkits en paraffinepakkingen voor warmtetherapie. De merknaam werd geïntroduceerd in 1978 en heeft sindsdien internationale faam verworven bij therapeuten, chiropractors en professionele sport- en fitnesstrainers vanwege de kwaliteit en doeltreffendheid van de producten.