Transport Online - Directeur Van Wanrooy Transport vrijgesproken van betrokkenheid drugssmokkel

Directeur Van Wanrooy Transport vrijgesproken van betrokkenheid drugssmokkel

Directeur Van Wanrooy Transport vrijgesproken van betrokkenheid drugssmokkel
23-01-2014 12:26 | Transport | auteur De Redactie

OOSTERHOUT - "Eindelijk weer ongehinderd ondernemen", zegt Paul van Wanrooy, directeur en eigenaar van het familiebedrijf Van Wanrooy Transport in Oosterhout. Met de definitieve uitspraak van de rechter in Rotterdam is een einde gekomen aan een onzekere periode. Een beschuldiging van betrokkenheid bij een opiumdelict werd door de rechtbank definitief naar het Rijk der fabelen verwezen.

In 2011 werkte Van Wanrooy op verzoek van de politie mee aan een onderzoek naar een container die in opdracht van een klant was opgeslagen in een van zijn opslagplaatsen. Dit onderzoek leidde tot de arrestatie van een aantal verdachten, waarvan enkelen inmiddels tot gevangenisstraffen zijn veroordeeld. Ondanks zijn medewerking, werd Van Wanrooy ervan verdacht op de hoogte te zijn geweest van de inhoud van de container. Dit op grond van de bewering van de eigenaar van de container dat Van Wanrooy betrokken zou zijn.

Hoewel deze bewering in 2011 door de rechter in Rotterdam al direct als te licht werd beoordeeld en van Wanrooy in vrijheid werd gesteld, was een langdurige procedure nodig om de verdenking definitief te niet te doen. Recent werd deze procedure afgesloten nadat zówel de verdediging als het Openbaar Ministerie vrijspraak hiervan hadden geëist. Aan deze eis is door de rechter voldaan.

Van Wanrooy: "Ik ben blij dat dit eindelijk achter de rug is. Voor mijn medewerkers, opdrachtgevers en leveranciers, die allen pal achter mij bleven staan; en voor mijzelf, was dit een bijzonder vervelende periode. Nu kan ik mij weer helemaal concentreren op mijn bedrijf. 2014 wordt een jaar van ongehinderd ondernemen en van groei."

©Foto-inzet: Truckfoto'sNieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,677
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions