Clicky

 
Transport Online - Sanitaire-Hygiënespecialist CWS kiest voor MAN

Sanitaire-Hygiënespecialist CWS kiest voor MAN

Sanitaire-Hygiënespecialist CWS kiest voor MAN
22-01-2014 16:59 | M.A.N. | auteur De Redactie

LEUSDEN - CWS Nederland B.V. rijdt sinds kort met drie nieuwe MAN’s TGS 18.360 4x2 BLS-trekkers met LX-cabine. Goede ervaringen met het rijgedrag en de service liggen ten grondslag aan de keuze voor MAN. De drie nieuwe MAN’s TGS zijn geleverd door MAN Eindhoven.

CWS is een leverancier van diensten en producten op het gebied van sanitaire hygiëne en schoonloopmatten. Op dit vlak is het bedrijf al jaren marktleider in Nederland. Het hoofdkantoor van CWS Nederland B.V. is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Daar bevindt zich ook de wasserij voor handdoekrollen en schoonloopmatten. CWS Nederland B.V. is onderdeel van CWS-boco International GmbH, dat is gevestigd in Duisburg en in vijftien Europese landen is vertegenwoordigd met de merken CWS (sanitaire hygiëne) en/of boco (bedrijfskleding).


 
Net uitgediend

“De MAN’s TGS zetten we in voor het transport van onze producten tussen de magazijnen en de distributiecentra in de Benelux”, aldus Bart van de Molengraft, Project Manager Supply Chain bij CWS Nederland. “De laatste MAN’s in onze vloot van in totaal zo’n 160 trucks en serviceauto’s waren net uitgediend.”


 
Doorstart met MAN Euro 6

De komst van een nieuwe serie Euro 6-trucks voelt aan als een doorstart. “Met MAN hebben we in het verleden altijd goede ervaringen gehad. Bij de keuze voor de nieuwe TGS-trekkers met Euro 6 hebben onze chauffeurs beslist ook een rol gespeeld. Misschien is de voorliefde voor bepaalde merken de laatste jaren minder sterk dan vroeger, maar in het algemeen merken we dat MAN binnen ons bedrijf goed bevalt bij de chauffeurs. En dan bedoel ik niet alleen de trucks, maar ook de service van het MAN-dealernetwerk. Chauffeurs vinden het ook heel prettig als ze snel en goed worden geholpen.”

Foto's

 • J.Roeland
  Express Logics
 • Van Meel Service
  Van Meel Service
 • Van Meel Service
  Van Meel Service
 • J.Roeland
  J. WESSELS & Zn
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden