Clicky


Müller Fresh Food Logistics promoot Rijssen-Holten

Müller Fresh Food Logistics promoot Rijssen-Holten
21-01-2014 20:52 | Overig | auteur De Redactie

RIJSSEN/HOLTEN - Vanaf dinsdag 21 januari 2014  rijden er vijf vrachtwagens van Müller Fresh Food Logistics beplakt met promotie van de gemeente Rijssen-Holten op de weg. De promotiecampagne laat zien dat het goed wonen, werken en recreëren is in Rijssen-Holten.

"Een prachtig aanbod van Müller uit Holten", zegt burgemeester Arco Hofland. "Een van onze grote bedrijven die niet alleen in Nederland rijdt, maar ook in het buitenland. Hij stelt zijn trucks beschikbaar voor deze actie. Wij laten op deze manier zien, met Müller Fresh Food Logistics als boegbeeld, dat het goed ondernemen is bij ons. Niet voor niets voeren wij de slogan "Samen en ondernemend". Nadat bekend werd dat we provinciaal de vriendelijkste MKB gemeente werden, zijn we in actie gekomen."

"Een mooi moment, zeker toen bleek dat we landelijk zelfs de tweede plaats hebben bereikt. Het is werkelijk goed werken en samenwerken bij ons. De trots die we hebben ervaren om de MKB vriendelijkste gemeente te zijn, kunnen we op deze manier aan iedereen op de weg laten zien. Het is dan zichtbaar dat je in Rijssen-Holten ook uitstekend kunt wonen en recreëren".

Het ontwerp is van Albert van de Maat, een startende ondernemer die actief is in het Centrum voor Jonge Ondernemers. Dit CvjO is een initiatief van de gemeente Rijssen-Holten om startende ondernemers te steunen.

Naast de vijf trucks van Müller Fresh Food Logistics zijn er ook twee Fiat Punto’s van de gemeente bedrukt.