Clicky


Nieuwe Daf XF Euro 6 met Schmitz trailer voor SFM Logistics BV

Nieuwe Daf XF Euro 6 met Schmitz trailer voor SFM Logistics BV
20-01-2014 16:39 | DAF | auteur De Redactie

Vandaag heeft SFM Logistics BV een nieuwe Daf trekker en Schmitz trailer in gebruik genomen. De DAF XF Euro 6 Super Space Cab met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor van 460 pk is uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak en voorzien van voorloop-as voor het zwaardere werk.

De Schmitz trailer met een binnenhoogte van 2,70mtr is voorzien van een Thermoking koelmachine van het type SLX-E-300-50.

SFM Logistics BV, gevestigd in Bleiswijk, is een middelgroot transportbedrijf en beschikt over twaalf eigen vrachtwagencombinaties en een aantal vaste charters. Het  is gespecialiseerd in het internationale transport van groente, fruit, bloemen en planten.

In hun bijna elfjarig bestaan heeft SFM Logistics BV zich ontwikkeld tot een volwaardige groupage-transporteur naar voornamelijk Noord- en Noordoost Duitsland, daarnaast worden ook groupagediensten aangeboden naar omgeving Frankfurt, Karlruhe, Stuttgart, Nürnberg en München.

Ook rijdt SFM Logistics BV met complete ladingen naar andere bestemmingen in Duitsland, Scandinavië, België en Engeland.

Om nog meer tegemoet te komen aan de wens van de diverse klanten is SFM Logistics BV al geruime tijd bezig om het certificaat "IFS-Logistics" te verkrijgen. Deze certificering zal naar verwachting eind februari 2014 afgerond zijn en is een volgende stap naar een nog betere dienstverlening.