Transport Online - iTS Freight Forwarding en G. van Doesburg Warehousing fuseren

iTS Freight Forwarding en G. van Doesburg Warehousing fuseren

iTS Freight Forwarding en G. van Doesburg Warehousing fuseren
14-01-2014 13:39 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ZALTBOMMEL/OUD-BEIJERLAND - iTS Freight Forwarding en G. van Doesburg Warehousing BV zijn sinds 1 januari 2014 gefuseerd. Voortaan gaan de bedrijven verder onder de namen GD-iTS Forwarding BV en GD-iTS Warehousing BV.

Deze stap is het gevolg van intensieve samenwerkingde afgelopen jaren. Door gezamenlijk orders aan te nemen hebben beide bedrijven gewerkt aan de verbreding van hun dienstenpakket.

Het samenwerken bleek een meerwaarde op te leveren voor de klant, maar ook profiteerden beide bedrijven van elkaars expertise. Dit resulteerde in een fusie waar ook G. van Doesburg Internationaal Transport BV deel van uitmaakt.

Als GD-iTS Group kunnen zijn nu wereldwij transporten verzorgen van deur tot deur. Zij zijn in staat vrachten te vervoeren of deze nu over de weg, via het spoor, over zee of door de lucht gaan. Aanvullend zijn ook de opslag- en distributiefaciliteiten samen gegaan.

In 2013 heeft de G. van Doesburg Warehousing BV de AEO status verkregen. Hiermee worden zij gezien als betrouwbare partner op het gebied van logistieke processen, correctheid van aangiftes en kwaliteit van beheersing van de goederenstromen.

Het doel van de fusie is de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

Foto's

  • G. van Doesburg
    G. van Doesburg
  • G. van Doesburg
    G. van Doesburg

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,836
Diesel1,505

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen