Transport Online - Vier nieuwe Mercedes-Benz Atego's voor Tielbeke Lemelerveld

Vier nieuwe Mercedes-Benz Atego's voor Tielbeke Lemelerveld

Vier nieuwe Mercedes-Benz Atego's voor Tielbeke Lemelerveld
13-01-2014 17:07 | Mercedes-Benz | auteur De Redactie

LEMELERVELD - Onlangs werden bij Tielbeke Lemelerveld vier Mercedes-Benz Atego’s Euro 6 afgeleverd, waarvan één met Leanliner opbouw. Deze opbouw, gefabriceerd en geleverd door Jonker Carrosserieën in Apeldoorn, is zowel aan de voor- als achterzijde gestroomlijnd.

Hierdoor ondervindt de laadbak beduidend minder luchtweerstand en treedt er minder werveling op, waardoor het brandstofverbruik gereduceerd wordt. Verantwoord en duurzaam ondernemen is al sinds het ontstaan van Tielbeke een speerpunt geweest. Met de inzet van deze Leanliner wordt de C02 uitstoot verminderd, en daarmee het beleid van Tielbeke nog eens kracht bijgezet.

Binnenkort volgt er een vervolg aflevering van nog eens twaalf Mercedes-Benz Atego’s. Tevens werden de derde en vierde Actros voorzien van Bigspace cabine op de baan gezet, voornamelijk voor buitenlands bulktransport. Naast de levering van een aantal Mercedes-Benz vrachtwagens zijn er ook nog twee Sprinters in ontvangst genomen.

Tielbeke is een middelgrote logistieke dienstverlener met aandacht voor persoonlijk contact, duurzame logistiek en respect voor milieu, wet- en regelgeving. Tielbeke bestaat ruim een halve eeuw en behoort tot de top-100 logistieke dienstverleners in Nederland.

De organisatie telt 300 medewerkers, ruim 170 trucks en 30.000 m2 op- en overslag in Zwolle en Lemelerveld. Tielbeke is partner in DHB, hét duurzame Benelux netwerk van zes familie bedrijven, en verzorgt daarbinnen de regio Noord/Oost Nederland.

Dit unieke netwerk ondersteunt Tielbeke in haar ambitie om vanuit die regio de beste en meest duurzame Benelux oplossing te bieden op gebied van transport, fijnmazige distributie en warehousing. Tielbeke kiest voor een meerdere merken beleid, waarin Wensink als leverende dealer, al jaren voor o.a. de Mercedes-Benz Atego’s zorgt.

Inmiddels zijn er bij Tielbeke sinds de komst van de geheel nieuwe Mercedes-Benz Actros ook een aantal trekkers gaan rijden van het merk Mercedes-Benz, waarvan er binnenkort nog een heel aantal zullen volgen.

De Actros is ook bij Tielbeke inmiddels bewezen betrouwbaar en blijkt bovendien erg zuinig te zijn. Dat ondermeer, leidt voor zowel Tielbeke als Wensink tot een goede en prettige samenwerking.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,656
Diesel1,301

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions