Clicky


Zes nieuwe DAF euro 6 trucks voor Dimetra-Holland BV.

Zes nieuwe DAF euro 6 trucks voor Dimetra-Holland BV.
11-01-2014 14:27 | DAF | auteur De Redactie

SCHERPENZEEL - Recentelijk heeft Dimetra-Holland BV zes nieuwe DAF trekkers in gebruik genomen. De zes XF Super Space Cab-trekkers zijn uitgerust met de zuinige 10,8 liter PACCAR MX-11 motor met 440 PK voor het transport over middellange en lange afstanden. Daarbij beschikken de voertuigen over een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, MX-motorrem, Adaptive Cruise Control en Lane Departure Warning System.

De trucks worden ingezet op het groupage vervoer van en naar Zwitserland. Dimetra kan met zijn ruim 20 jaar ervaring op dit Alpenland de juiste oplossingen aanbieden. Een verscheidenheid van opleggers maakt  het transport van huif-, volume en geconditioneerde zendingen onder de juiste condities mogelijk. Het vervoeren van containers en machines behoort eveneens tot de specialiteiten.

Dankzij de inruilactie die met deze aanschaf gepaard ging is Dimetra 2014 schoon begonnen, de laatste Euro drie trekkers zijn aan het einde van 2013 verkocht. Dimetra beschikt nu over een schoon wagenpark van twintig Euro 6 voertuigen, tien stuks EEV trekkers en twaalf stuks met Euro 5 motoren.