Clicky


Butter CMR-vrachtbrieven en weegbonnen binnen 15 minuten beschikbaar

Butter CMR-vrachtbrieven en weegbonnen binnen 15 minuten beschikbaar
10-01-2014 13:20 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

DRONTEN - Klanten van de Butter Group hebben vanaf 1 januari uiterst snel het losgewicht en andere gegevens van uitgevoerde transporten inzichtelijk. Binnen 15 minuten na het lossen zijn de CMR-vrachtbrieven en weegbonnen digitaal beschikbaar via het Butter TPF Extranet. Dit geldt voor alle ritten met Butter trucks. De Butter Group beoogt daarmee de dienstverlening verder te optimaliseren om ook op de lange termijn een interessante en concurrerende partner te kunnen zijn.

Via het geavanceerde TPF Extranet konden klanten al transportopdrachten ingeven en volgen. Zo kan onder andere de actuele geografische positie van een truck worden opgevraagd. Klanten die gebruik maken van de Butter SMS-service ontvangen 15 minuten voordat de truck arriveert een SMS-je.

Om de CMR-vrachtbrieven en weegbonnen direct digitaal beschikbaar te maken zijn alle 260 trucks van de Butter Group voorzien van scanners. De CMR-vrachtbrieven en weegbonnen worden direct na het lossen ingescand en zijn dan via het TPF Extranet meteen terug te vinden bij de transportopdracht. Dit biedt klanten de mogelijkheid om opdrachten sneller en efficiënter af te handelen.

De Butter Group is een vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in het transport van losgestorte agrarische producten in Europa. De 260 trucks rijden 7 dagen per week en vervoeren jaarlijks ruim 3 miljoen ton. De unieke, in eigen beheer ontwikkelde onderlossers bieden optimale productbescherming en een groter laadvermogen door het lichte gewicht. Dit levert bovendien een lagere CO₂-emissie per vervoerde ton.

De Butter Group beschikt over een uitgebreid netwerk in Europa met vestigingen in Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië, Polen en Hongarije.