Clicky

 Jan de Rijk neemt logistiek en vervoer Baxter Nederland over

Jan de Rijk neemt logistiek en vervoer Baxter Nederland over
09-01-2014 16:36 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Met ingang van 1 januari neemt Jan de Rijk Logistics de complete logistiek en vervoer over van Baxter. Het gaat hier met name om de thuisbezorging van medische producten bij patiënten. Met deze transactie heeft Jan de Rijk Logistics ook al het betrokken materieel en logistiek personeel overgenomen.

Deborah Brady, directeur van Baxter Nederland: "We hebben deze beslissing genomen omdat wij een oplossing op lange termijn voor de levering aan huis van onze dialyse producten zochten waarin kwaliteit en continuïteit van dienstverlening gegarandeerd veiliggesteld is. We hebben gekozen voor Jan de Rijk Logistics vanwege onze bestaande langdurige samenwerking, waarbij kwaliteit en efficiëntie van de leveringen van onze producten aan patiënten thuis gewaarborgd zal blijven."

Sebastiaan Scholte, algemeen directeur van Jan de Rijk Logistics zegt: "De farmaceutische industrie groeit en is minder seizoensgebonden. Daarom willen wij doorgaan met onze activiteiten in de logistiek voor de gezondheidszorg."

Foto's

  • J.Roeland
    JAN DE RIJK
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions