Clicky


Vijfentwintigste Scania voor M. den Hollander

Vijfentwintigste Scania voor M. den Hollander
09-01-2014 10:49 | SCANIA | auteur De Redactie

BEEKBERGEN - Transportbedrijf M. den Hollander B.V. uit Beekbergen heeft Scania nummer 25 sinds de oprichting in 1992 in gebruik genomen. Het betreft een luxueuze Scania R 480 Euro 6 Topline. Met een speciaal design op de zijafscherming laat M. den Hollander er geen twijfel over bestaan dat ze aan de schoonste emissienorm voldoen.

De nieuwe Scania is onder andere voorzien van Scania Opticruise – het geautomatiseerde schakelsysteem -, de Scania Retarder, dubbele tanks en een luxe onderbed. De Topline cabine biedt een riante en comfortabele leefruimte en de prestaties van het voertuig worden nauwlettend in de gaten gehouden dankzij de Scania Communicator aan boord. Deze verschaft een schat aan informatie over het voertuig en de rijstijl, zodat hier constant op kan worden bijgestuurd om het brandstofverbruik te optimaliseren.

Op dit moment heeft den Hollander een wagenpark met vijftien trekkende eenheden en diverse opleggers, waarvan sommige met Kooiaap en een laad/los systeem. Den Hollander doet diverse soorten transport met als voornaamste werkgebied de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Uiteraard wordt ook regelmatig richting andere Europese landen getransporteerd. Vrijwel alle chauffeurs beschikken over een ADR-diploma. Ook beschikt Den Hollander over een groot terrein op het industrieterrein Apeldoorn-Zuid, welke plek biedt aan zo’n 60 combinaties van diverse vervoerders en waar getankt kan worden op het eigen UTB tankstation.