Volvo FH 460 6x4 voor Voorbij Funderingstechniek

Volvo FH 460 6x4 voor Voorbij Funderingstechniek
07-01-2014 10:50 | Volvo | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Voorbij Funderingstechniek is toonaangevend in het leveren van draagvermogen voor de infrabouw, waterbouw, utiliteitsbouw en industriebouw. Het bedrijf heeft onlangs voor het vervoer van funderingsmachines en toebehoren een nieuwe Volvo FH 6x4 Euro 6 in gebruik genomen. De truck werd geleverd door Volvo Group Truck Center Amsterdam.

Voorbij Funderingstechniek is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle voorkomende funderingswerkzaamheden. Het bedrijf heeft tientallen jaren ervaring op het gebied van grondmechanica en de uitvoering van funderingstechnieken en biedt een totaaloplossing van ontwerp en projectmanagement tot uitvoering. Uiteraard met aandacht voor het milieu en anticiperend op de lokale omstandigheden. Voor de uitvoering van projecten beschikken ze over een uitgebreid en modern machinepark.

Euro 6 belangrijk

Carlo van Klarenbosch, directeur: "Wij zoeken voortdurend naar nieuwe technieken. Innovatie is een drijfveer, we zoeken steeds naar trillingvrije en geluidsarme oplossingen, waarmee de overlast beperkt wordt. Zeker wanneer we in de binnensteden aan het werk zijn, is dat van belang. Het is een kwestie van duurzaamheid en MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Uit die overtuiging hebben we ook gekozen voor de nieuwe Volvo FH Euro 6, die we gaan inzetten voor het vervoer van funderingsmachines, maar ook voor het transport van palen of damwanden."

"De Volvo FH 460 heeft daarvoor een ontheffing tot 100 ton GVW. Belangrijk voor ons was het feit dat de truck CO2-neutraal geproduceerd is en voldoet aan de laatste milieueisen. We zien dat in binnensteden en uiteraard ook op de Maasvlakte, de laatste emissienormen gevraagd worden. Ander aspect om te kiezen voor Volvo is veiligheid, wat synoniem is aan het merk. Tot slot hebben we in Volvo Group Truck Center een betrouwbare partner en dat is zeker in ons werk erg belangrijk."

TBI Infra

Voorbij Funderingstechniek is onderdeel van TBI Infra, een verzameling van bedrijven behorend tot TBI Holdings met als slogan degelijk, betrouwbaar en financieel onafhankelijk. Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 20 mei t/m zondag 26 mei

Alle Rijverboden