Clicky


Opnieuw transportbedrijf van Marcel Post failliet verklaard

Opnieuw transportbedrijf van Marcel Post failliet verklaard
03-01-2014 10:32 | Faillissementen | auteur De Redactie

DE LIER - Voor de rechtbank van Den Haag is op oudejaarsdag, dinsdag 31 december 2013, Marcel Post Transporten BV failliet verklaard. Het bedrijf is gevestigd aan de Lierweg 53 te De Lier.

Het is niet de eerste keer dat een transportbedrijf van Marcel Post failliet is verklaard. Op 13 maart 2010 werd het toen veelsproken Post Transportservice BV failliet verklaard. Hij had toen veel mensen gedupeerd.

Eén van hen vertelde indertijd: "Begin april hebben wij met één van onze transportbedrijven een ritje gedaan voor hem, die een week later is gefactureerd. Toen deze factuur na twee maanden nog niet betaald was, heb ik maar eens gebeld. Dit resulteerde in een vreemd gesprek, waarin hij al zuchtend de telefoon opnam, informeerde of het om een groot bedrag ging en op mijn antwoord dat het maar om een klein bedrag ging, reageerde dat dit ook niet uitmaakte, omdat hij toch niet kon betalen. Hij vertelde dat ik binnen twee weken een bericht van de curator kon verwachten, omdat zijn bedrijf het niet ging redden."

Wat deze keer de reden is van het faillissement is niet bekend. Mr. te Kiefte was vrijdagochtend niet bereikbaar voor een toelichting op het faillissement.

Bij het bedrijf werken, volgens de laatste gegevens van de Kamer van Koophandel, rond de acht werknemers. Of het bedrijf werkt aan een doorstart is eveneens niet bekend op dit moment.