Vier Volvo FH 460 pk Euro 6-trekkers voor Van Oers United

Vier Volvo FH 460 pk Euro 6-trekkers voor Van Oers United
02-01-2014 15:59 | Volvo | auteur De Redactie

RIDDERKERK - Van Oers United is een internationaal opererende leverancier en producent van jaarrond verse groenten en decennialang actief op de Europese markt en daarbuiten.

De markt waarin Van Oers United opereert vraagt om een uitstekende logistieke service. Deze service bieden zij dankzij hun distributiefaciliteiten in Ridderkerk, die zijn uitgerust met een eigen wagenpark. De onderneming heeft onlangs vier Volvo FH 460 pk Euro 6-trekkers aangeschaft. De aflevering is gedaan door Bluekens Truck en Bus.

De intensieve samenwerking met eigen en collega teeltbedrijven staat bij Van Oers United garant voor de kortst mogelijke en snelste keten wat resulteert in optimale versheid. Operationeel directeur Evert van Oers: “Wij hebben diverse productielocaties in Nederland, maar ook vestigingen in Marokko, Senegal, Ethiopië en Portugal.”

Duurzaam ondernemen

Binnen Van Oers United is duurzaam ondernemen onmisbaar. Precies om deze reden is de keuze gevallen op de vier Volvo FH 460 pk Euro 6-trekkers. “De combinatie van het airflowpakket (wat nauw verbonden is met laag brandstofverbruik) met de nieuwe Euro 6-normering, zowel in binnen- als buitenland heeft de keuze vergemakkelijkt. De vertrouwde service van Bluekens Truck en Bus en de kwaliteit van Volvo zijn hierin doorslaggevend geweest.”

Comfort

De werkomstandigheden voor de chauffeur zijn bij de nieuwe Volvo een belangrijk aandachtspunt geweest. Evert van Oers: “De wegligging van de Volvo FH is echt fantastisch. Voor onze chauffeurs is het veel comfortabeler rijden, we hebben ook bewust gekozen voor een Globetrotter-cabine. De chauffeur heeft veel meer overzicht, en de Volvo’s zijn ook voorzien van een Active Safety Pakket met onder andere Adaptive Cruise Control (ACC). Daarnaast is er voor de verkeersveiligheid een dode hoek camera gemonteerd.”Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 20 mei t/m zondag 26 mei

Alle Rijverboden