Clicky


Compacte Scania P 250 Euro 6 Distriline bij Beekman Transport

Compacte Scania P 250 Euro 6 Distriline bij Beekman Transport
02-01-2014 12:17 | SCANIA | auteur De Redactie

APELDOORN - Beekman Transport Logistics & Warehousing in Apeldoorn heeft recent een nieuwe Scania P 250 bakwagen in gebruik genomen. Deze is voorzien van een vijfcilinder 9 liter Euro 6 motor. Het is de eerste Euro 6 in het wagenpark, dat momenteel zo’n 70 trekkende eenheden kent. De Scania-vestiging in Deventer leverde het voertuig af.

De Scania Distriline is een zeer complete bakwagen, met veel comfort, Scania Opticruise versnellingsbak, een stille motor en ruim voldoende koppel voor het distributiewerk. Scania heeft de bakwagen af fabriek in de juiste huisstijl afgeleverd, waar Beekman zelf de bak heeft overgebouwd van het voorgaande voertuig en voorzien heeft van een nieuwe laadklep en nieuw spuitwerk. 

Beekman Transport is een veelzijdig logistiek dienstverlener met een specialisatie op het gebied van distributie, warehousing en speciaal transport. Totaal beschikt Beekman Transport over een opslagcapaciteit van 45.000 palletplaatsen en het wagenpark omvat circa 70 trekkende eenheden. Beekman Transport Logistics biedt een full service concept op een geheel eigen wijze. De structuur van de onderneming is dusdanig dat flexibel ingespeeld wordt op vrijwel iedere distributiebehoefte. Beekman Transport Logistics biedt de flexibiliteit om ook goederen met buitensporige afmetingen in te passen in het distributienetwerk.