Clicky

 Veel vuurwerkoverlast op kerstavond

Veel vuurwerkoverlast op kerstavond
25-12-2013 16:43 | Binnenland | auteur De Redactie

(Novum) - Het meldpunt voor vuurwerkoverlast van vijftien lokale GroenLinks-fracties heeft op kerstavond relatief veel meldingen binnengekregen. Ook op kerstochtend stroomde het aantal meldingen binnen, zo meldt initiatiefnemer Arno Bonte, die in de Rotterdamse gemeenteraad fractievoorzitter van GroenLinks is. Na vier dagen is inmiddels meer dan achtduizend keer melding gemaakt van overlast.

Het aantal meldingen ligt daarmee ongeveer op hetzelfde niveau als vorig jaar, zo meldt RTV Rijnmond. Aan het einde van eerste kerstdag ging de teller toen de tienduizend voorbij. "Ik verwacht dat we vandaag ook ruim over die tienduizend meldingen heen gaan", aldus de fractievoorzitter. Bij het sluiten van het meldpunt na de vorige jaarwisseling waren in totaal 82 duizend meldingen gedaan.

Vooral dinsdagavond kwamen veel meldingen binnen, aldus Bonte. Het ging daarbij om meldingen van 'grote knallen, vernielde bushokjes en gesloopte postbussen'. "Overdag was het gisteren erg rustig, waarschijnlijk vanwege het slechte weer", aldus Bonte. Toen het opklaarde, nam ook de overlast toe.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,092
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions