Transport Online - Vakbonden: In januari meer duidelijkheid voor personeel Bakker Logistiek Groep

Vakbonden: In januari meer duidelijkheid voor personeel Bakker Logistiek Groep

Vakbonden: In januari meer duidelijkheid voor personeel Bakker Logistiek Groep
24-12-2013 13:23 | Arbeidsvoorwaarden | auteur De Redactie

ZEEWOLDE - Op 5 december werd er bij Bakker Logistiek Groep een reorganisatie aangekondigd. Deze reorganisatie zou volgens de directie met name de indirecte afdelingen treffen. In januari zal de directie van Bakker meer helderheid geven zo lieten zij de vakbonden weten.

Vanaf 17 december bereikt CNV Vakmensen echter berichten dat diverse mensen uit de loods en ook chauffeurs een kort gesprek hebben gehad. De strekking van dit gesprek was dat de desbetreffende medewerker niet een “Bakker” medewerker van de toekomst is en dat Bakker daarom de arbeidsovereenkomst wil beëindigen.

CNV Vakmensen en FNV Bondgenoten houden de komende tijd ledenbijeenkomsten over de kwestie 'Bakker'. "Het is van groot belang dat ook werknemers die (waarschijnlijk) niet worden geraakt komen. Het is namelijk voor de vakbonden van groot belang om zo helder mogelijk te krijgen wat er nu speelt, zodat de vakbonden het nog te plannen gesprek met Bakker goed geïnformeerd kunnen ingaan", meldt CNV Vakmensen de dag voor Kerstmis.

De bijeenkomsten zullen zijn op 4 januari om 9:30 uur in Berkel-Enschot, 4 januari 12:30 uur in Zeewolde en 11 januari 10:00 uur in Heerenveen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,266

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions