Volvo Euro 6-voertuigen voor P.A. van Rooyen Top Movers

Volvo Euro 6-voertuigen voor P.A. van Rooyen Top Movers
23-12-2013 16:51 | Volvo | auteur De Redactie

Afgelopen week heeft P.A. van Rooyen Top Movers twee nieuwe  Volvo Euro 6-voertuigen in gebruik genomen. De twee zeer speciale Volvo FL trucks zijn uitgerust met verwarmde en gestoffeerde laadbakken die tevens zijn voorzien van TV schermen die het beeld van de chauffeur weergeven zodat er met deze trucks indien gewenst ook patiënten vervoerd kunnen worden.

Uiteraard zijn de beide trucks ook uitgerust met de wettelijk verplichte veiligheidssystemen zoals frontzicht camera’s. Om de veiligheid rondom de truck verder te verhogen zijn de wagens extra  voorzien van detectiesystemen.

Gekozen is voor het merk Volvo vanwege een goede en complete overeenkomst, maar ook omdat  Volvo niet alleen de gevolgen voor het milieu door trucks wil verminderen, maar tegelijkertijd ook de gevolgen voor het milieu door de productie vermindert. Volvo produceert alle trucks volledig CO2 neutraal. De moderne Volvo-trucks combineren een laag brandstofverbruik met lage emissie van schadelijke stoffen.

Afgelopen najaar heeft P.A. van Rooyen Top Movers in samenwerking met Volvo Truck Group Center Aalsmeer gelijk een goede investering in de professionele competentie van alle  chauffeurs gedaan middels een training zuinig rijden die voldoet aan de EU-richtlijn voor de verplichte nascholing van chauffeurs (code-95). Hiermee krijgen de deelnemers niet alleen een gerichte training op een goede beheersing van de truck maar worden zij ook getraind op het zuinig rijden waardoor het brandstofverbruik zal afnemen en dit vervolgens ook het milieu weer ten goede komt.

De volgende Volvo trucks staan al op het punt om afgeleverd te worden  waardoor P.A. van Rooyen TopMovers vanaf begin volgend jaar alleen maar trucks met emissie-klasse  Euro 5 EEV of hoger heeft rijden. De onderling zeer goede verstandhouding tussen P.A. van Rooyen TopMovers en Volvo Group Truck Center Aalsmeer  heeft er inmiddels toe geleidt dat Volvo een zeer prominente plaats heeft verworven binnen het wagenpark van P.A. van Rooyen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 20 mei t/m zondag 26 mei

Alle Rijverboden