Transport Online - Scania V8 Euro 6 krachtpatser voor Kempen Transport

Scania V8 Euro 6 krachtpatser voor Kempen Transport

Scania V8 Euro 6 krachtpatser voor Kempen Transport
19-12-2013 20:03 | SCANIA | auteur De Redactie

VENLO - Kempen Transport B.V. uit Venlo is door de uptime, betrouwbaarheid, uitstraling en een hoog koppel in combinatie met gunstige verbruikscijfers van Scania’s achtcilinder motoren al vele jaren een van de meeste trouwe Scania V8 rijders van Nederland.

Toen Scania de Euro 6 in combinatie met de achtcilinder motor introduceerde was de keuze snel gemaakt. Onlangs is er een fraaie Scania R 580 Euro 6 V8 met voorloopas afgeleverd.

Scania is het enige truckmerk dat de Euro 6 norm ook levert in combinatie met een achtcilinder motor. Het koppel en de vermogenscurve is hierbij geoptimaliseerd. De 580 pk Euro 6 motor waar Kempen Transport voor heeft gekozen is qua vermogen vergelijkbaar met de 620 pk Euro 5 voorganger. De soepele motor combineert SCR en EGR om aan de strenge milieunorm te voldoen.

Over de leefruimte en het comfort zal de chauffeur niet te klagen hebben, met het King of the Road pakket, Scania Opticruise versnellingsbak en Scania Active Prediction.

Kempen Transport vervoert allerlei producten, met name van en naar Duitsland. De specialisatie ligt echter in het geconditioneerd vervoer van groenten en fruit. Vaste lijndiensten vanaf Zon Fresh Park en St. Katelijne-Waver in België naar gerenommeerde grootwinkelbedrijven en naar een aantal groothandelsmarkten in diverse grote Zuid-Duitse steden en Rhein-Ruhrgebied, maakt het tevens mogelijk een relatiekring in Duitsland op te bouwen voor retourlading van met name papier, stukgoed en zuivelproducten naar Nederland en België.

Foto's

 • J.Roeland
  HOEKSTRA BV
 • J.Roeland
  BMT Koeriers
 • J.Roeland
  HUENESTEIN
 • J.Roeland
  RENÉ LAMMERS B.V.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,852
Diesel1,492

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen